ABOUT

Nessa vagyok, vagy ahogy a legtöbben ismertek, #aszigetági.

Somogy megye székhelyén, Kaposváron születtem és nőttem fel, majd az egyetemi évek alatt kerültem Budapestre. A város sodró lendülete és lüktetése egyből magával ragadott, ma már nagyon nehezen tudnám elképzelni, hogy máshol éljek.

29389179_1894515507233925_5127336557874774016_o

Közel 10 éve dolgozom a kreatív és a HR szakmában.

Kampányokat tervezek, rendezvényeket szervezek, stratégiákat gyártok, cikkeket írok, meetingelek, telefonálok, éjjel-nappal online vagyok, élvezem az állandó pörgést, ami ezzel a munkával jár.
A pályám első 8 évét sokezres nemzetközi nagyvállalatoknál töltöttem, jelenleg pedig egy kommunikációs ügynökség csapatát erősítem. Dolgoztam már telekommunikációs és légiközlekedési területen, de foglalkoztam dohányiparban és FMCG-ben működő márkákkal éppúgy, ahogy non-profit szervezetekkel is.

Hobbiszinten stylecoacholok, melynek során a HR-es tapasztalataimat ötvözöm a stylistként szerzett tudásommal. Sosem vonzott, hogy fotózásokon modelleket öltöztessek, sokkal jobban érdekel az, hogy a külső megjelenés hogyan hat az emberek önbizalmára, hogyan járulhat hozzá ahhoz, hogy boldogabbak legyenek.

Mindezek mellett két szenvedélyem van: a zene és az írás.
Amellett, hogy zenével kelek, és zenével fekszem, dalszövegeket írok, énekelek egy zenekarban,  sőt mostanában a versírásban is bontogatom a szárnyaim.

Persze néha aludni is szoktam 🙂